Jaana ja kopat

Tuohikorin punonta

Miltä kuulostaa tuohi materiaalina? Lämpimältä, perinteiseltä, luonnonläheiseltä? Tule tutustumaan tuoheen materiaalina ja puno Jaana Öljymäen johdolla matala leipäkoppa. Oletpa sitten aloittelija tai kokenut konkari käsitöissä – Jaana opastaa sinut tähän perinteiseen tekniikkaan.

Kurssi järjestetään 3.8.2024 Oulun taitokeskuksessa klo 9.30-16.00. Materiaali ja työkalut ovat valmiina. Kahvila on auki klo 14 asti, mutta halutessasi voit ottaa omat eväät mukaan. Kurssin hinta 66 €, jäsenhinta 61 €.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu (88)