Lapsi ja aikuinen ompelemassa.

Tutustutaan ompeluun –Luova seikkailu yhdessä lapsen ja aikuisen kanssa, Ylöjärvi

Kurssilla tutustutaan ompeluun lapsen ehdoilla. Lapsen ja aikuisen yhdessä työskennellen valmistetaan omannäköinen pehmolelu. Kurssikerran aikana ommellaan rohkeasti ompelukoneella sekä tehdään viimeistelyjä käsin ommellen.  

Kurssi kokoontuu lauantai 23.11.2024 klo10.00–13.15  

HUOM! Ilmoitathan järjestelmään vain itsesi, lasta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Mainitse kuitenkin lasten määrä ja ikä lisätiedoissa.  

Kurssin hinta 49 €, (jäsenetuhinta 41,65 €) + käytetyt materiaalit 5–10 €. Kurssihinta sisältää yhden aikuisen ja lapsen osallistumisen. Lisämaksu muista lapsista 10 €/lapsi. Lisä- ja materiaalimaksu maksetaan paikan päällä. Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta.   

Opettajana Minna Luomaharju 

 

Hyvä asiakkaamme!  

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista.  

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:  

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike  
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike  
  • Kortti: Edenred Virike    

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.  

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.  

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.  

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen ylojarvi@taitopirkanmaa.fi Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu.  

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Ylöjärvi