Vanerikorut, Hyvinkää

Luova kurssi, jolla saat maalata, sommitella ja viimeistellä oman näköiset, väriset ja muotoiset korut valmiista vanerielementeistä. Aloitamme kurssin maalaamalla koruelementit juuri haluamillasi väreillä. Käytämme väreinä myrkyttömiä ja tuoksumattomia vesivärejä. Korujen väripinnat saat vielä viimeistellä vaikkapa pilkuilla ja muilla tehostekuvioilla. Korut vielä pinnoitetaan ja niihin lisätään metalliosat, korvakorukoukut, -tapit ja muu tarpeellinen.

Taitotaso: aloittelija, osaaja, taitaja
Ajankohta: torstai 17.10. klo 17.30-20.30
Hinta: 39 € (jäsenet 34 €) + materiaalit
Maksutapa: paikan päällä
Opettaja: Marjo Vainio

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää