Vinopunottu kori, Hyvinkää

Vinopunonta on perinteinen punontatekniikka. Opi tekniikka ja valmista soma kori perinteisestä koivuntuohesta. Aina tuohta ei ole saatavilla tai sitä ei halua käyttää, korkkikangas on myös luonnonmateriaali, josta voit valmistaa ekologisen ja kestävän korin. Punontamateriaali voi olla myös moderni, hohtava ja mielenkiintoinen nahkapaperi.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: la 9.11. klo 10-14
Hinta: 44 € (jäsen 39 €) + materiaalit n. 10 € (nahkapaperi) tai 55 € (tuohi)
Maksutapa: Paikan päällä
Opettaja: Minna Koskinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää