Kolme eri kokoista virkattua koria. Osassa nahkakahvat, osassa ei.

Virkatut korit, Orivesi

Virkatut korit -kurssilla opetellaan virkkauksen alkeita ja valmistetaan helppoja koreja ontelokuteista. Paksuista materiaaleista työt syntyvät nopeasti perussilmukoita käyttäen. Voit valita mieleiset värit ja mallin käyttötarkoituksen mukaan.

Kurssi kokoontuu kahtena tiistaina 23. ja 30.1. klo 17-19.30.

Kurssimaksu 48€ + materiaalit n. 10-20 €/kori.

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi