Keramiikka

Hervantaan on avattu uudistettu, avara ja valoisa taitokeskus osoitteeseen Hermiankatu 12. Tervetuloa tutustumaan ja hurmaantumaan keramiikan kiehtovasta maailmasta!

Järjestämme taitokeskuksella monipuolisia keramiikan kursseja. Kausikorttiasiakkaiden on mahdollista työskennellä keramiikkapajalla omatoimisesti. Kurssivalikoimastamme löytyvät lisäksi alkeis- ja erikoistekniikkakurssit sekä lapsi–aikuinen-kurssit. Järjestämme myös asiakasryhmien toiveiden mukaisesti räätälöityjä pajoja yrityksille sekä yhteisöille. Paja-aikoja voit tiedustella taitokeskukselta sähköpostitse.

Taitokeskuksella toimii jatkossakin keramiikan harrastajien omatoiminen keramiikkapaja. Kausikorttiasiakkuus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, jo keramiikan perusteet hallitseville, omatoimisille harrastajille.  Edellytyksenä kausikortin lunastamiselle on käsinrakennustekniikoiden hallitseminen, sekä lasitusprosessin kokonaisvaltainen ymmärtäminen.

Kausikorttiasiakkaalla on mahdollisuus käydä työskentelemässä keramiikkatilassa oman aikataulunsa mukaisesti. Pajalla käytetään taitokeskuksen kautta ostettua savea. Saven kilohintaan on sidottu myös lasitemaksu. Teemme keskitetyn savitilauksen aina elokuussa sekä tammikuussa. Töistä koituvat polttomaksut asiakas suorittaa aina kunkin kauden lopussa.

Kausikorttiasiakas huolehtii itsenäisesti töidensä kuivumisesta ja lasittamisesta. Taitokeskuksen henkilökunta huolehtii kaikkien töiden poltosta.

Kausikortti-, kurssi- tai pajamaksun voi meillä maksaa kulttuurieduilla (Smartum, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike, Epassi Sportti&Kulttuuri). Palvelun voi maksaa kulttuurieduilla kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta. Kaikkiin tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.