Unelmiesi käsityökurssi

Rakastatko käsitöitä? Jaa rakkautesi ystäviesi kanssa ja tilaa unelmiesi käsityökurssi omalle porukalle

Onnellinen neuloja

Unelmiesi käsityökurssi

Onko sinulla tulossa syntymäpäivät tai haluatko muuten vaan viettää kivan käsityöillan parhaiden ystäviesi kanssa?

Taito Pirkanmaa järjestää 3–4 tunnin tilauskursseja ympäri vuoden eri puolilla Pirkanmaata. Kokoa ryhmäsi, varaa hetki yhteistä aikaa ja tuo ryhmä meille käsityön äärelle. Taitokeskusverkostomme palvelee laajasti Pirkanmaalla useassa eri kunnassa. Tulemme tarvittaessa myös erikseen sovittuun paikkaan.

Olemme koonneet valmiiksi erilaisia sisältövaihtoehtoja, joista voitte valita teitä kiinnostavimman. Kuulemme mielellämme myös teidän toiveitanne – ammattilaisemme muokkaavat pajoja juuri teidän tarpeidenne mukaan. Hinnoittelu on osallistujakohtaista ja ryhmän miminikoko on 6.

Tilauskurssin voimme laskuttaa tai maksun voi suorittaa taitokeskuksen kassaan käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Maksuvälineinä käyvät Smartumin Kulttuurisetelit ja -kortti, RJ-Kuntoiluseteli Tyky+, Edenredin Virike ja ePassi Sportti&Kulttuuri. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta.

Tilauskursseja järjestetään jokaisessa taitokeskuksessamme.
Jos kiinnostuit, voit laittaa meille yhteydenottopyynnön ja laitamme sinulle tarjouksen pajoista.

Haluatko tietää asiasta lisää? Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään taitokeskukseesi tai Titta Eräniitty, p. 050 413 2853 tai titta.eraniitty@taitopirkanmaa.fi.