Taitokeskus Kangasala

Taitokeskus Kangasala on monipuolinen käsityön harrastuspaikka. Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä on ryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Lisäksi taitokeskuksessa järjestetään lyhyt- ja tilauskursseja sekä toiminnallisia syntymäpäiviä.

Taitokeskuksessa on kuudet kangaspuut, joissa voi kutoa mattoja ja muita sisustustekstiilejä ohjatusti arkisin ja sopimuksen mukaan sekä omatoimisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Taitokeskuksesta voit tilata mittojen mukaan yksilöllisiä mattoja. Myymälässämme on Taito Pirkanmaan lankoja, muita käsityötarvikkeita ja matonkuteita. Meillä on myös luontipalvelu: luomme loimet ja tarvittaessa tulemme kotiin rakentamaan ne kangaspuihin.

Valikoimissamme on lisäksi jonkin verran valmiita tuotteita, esimerkiksi syksyllä 2019 kehitetyt Kangasala -tuotteet. Merja Palinin suunnittelemasta kuosista valmistettuun tuoteperheeseen kuuluvat kassi, keittiöpyyhe-leivinliina, leikkuulauta, kahvi ja tee. Nämä ja muut tuotteet saat meiltä tarvittaessa kauniisti paketoituna vaikkapa lahjaksi tai tuliaiseksi.

Taitokeskus Kangasala

Ellintie 2, 36200 Kangasala
p. 050 527 3125
kangasala@taitopirkanmaa.fi

Henkilökunta

Vastaava neuvoja Liisa Huppunen

Aukioloajat

10.-13.6. klo 9-16

24.-30.6. ma, ke-pe klo 9-16

suljettu 17.6.-23.6. ja 1.7.-28.7.

Muulloin ohjaus sopimuksen mukaan. Omatoiminen kudonta mahdollista iltaisin ja viikonloppuisin.