Taitokeskus Orivesi

Tervetuloa tunnelmalliseen kädentaitojen taloon! Taitokeskus Orivesi sijaitsee keskeisellä paikalla Oriveden keskustassa Auvisen talossa. Meillä on mukava harrastaa tai ihan vaan nauttia yhdessäolosta käsitöiden parissa.

Tule kursseillemme, käsityö- ja muotoilukoulun oppilaaksi, kutomaan valmiisiin loimiin, nikkaroimaan höyläpenkkihuoneeseemme, näyttelyihimme tai ostoksille myymäläämme. Matkailukohteena Taitokeskus Orivesi on avoinna kaikille – tule kurkistamaan mitä Auvisen talon huoneissa tapahtuu tänä päivänä.

Ilmoittaudu kursseillemme ja tule opettelemaan uusia käsityötaitoja mukavaan seuraan. Kurssimme sopivat kaikenikäisille, niin aikuisille kuin lapsille, ja myös aloittelijoille. Tarvitset vain uskallusta aloittaa – kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskuksesta.

Taitokeskus Oriveden loimiin mahtuu monenlaisia unelmia. Inspiroidu loimitarjonnastamme ja toteuta itsetehty matto, villahuopa, pellavapyyhkeitä, pöytäliinoja tai ryijy. Kutomossamme on 12 kangaspuut. Erikoisuutena kahdet lasten mittasuhteille tehdyt kangaspuut. Varaa oma kudonta-aika kangaspuillemme, ohjaamme ja autamme sinut alkuun.

Oriveden toimii myös Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä. Taitokeskuksessamme kokoontuu viikoittain kolme opetusryhmää lapsille ja nuorille. Opetuspäivämme ovat maanantai ja keskiviikko. Ryhmiimme voi ilmoittautua myös kesken lukuvuoden. Tule mukaan!

Taitokeskus Oriveden yläkerrassa on pieni tunnelmallinen näyttelytila, jossa pidämme vaihtuvia näyttelyitä ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Voit myös vuokrata näyttelytilaa omaa näyttelyä tai kokousta varten.

Alakerran myymälämme on tulvillaan kaunista ja käytännöllistä – itselle ja tuliaiseksi. Auvisen puodista löydät ihanan valikoiman materiaaleja, tarvikepakkauksia, lahjatavaraa, postikortteja ja käsityötuotteita. Tule katsomaan!

Auvisen talolla on hieno historia ja talo itsessään on tutustumisen arvoinen. Olemme vuosittain mukana Oriveden vanhat talot ja pihat -tapahtumassa. Olet tervetullut tutustumaan taloon myös muina aikoina. Ota meihin yhteyttä, jos haluat ryhmällesi opastetun kierroksen. Kerromme mielellämme talon historiasta ja nykypäivästä.

Taitokeskus Orivesi, Auvisen puoti

Keskustie 37, 35300 Orivesi
050 355 9272
orivesi@taitopirkanmaa.fi

Henkilökunta

Vastaava neuvoja Minna Ahokas p. 050 598 3482
Neuvoja Eija Pirttilahti p. 050 433 8681

Aukiololoajat

Ti–pe klo 10–17, la 10–14.