Auvisen talo, Orivesi

Taitokeskus Oriveden tuotevalikoima koostuu kotimaisista käsityötuotteista sekä materiaaleista. Esillä on uniikkeja tuotteita lähialueelta sekä valtakunnallisesti tunnettuja brändejä.

Taitokeskus Oriveden myymälästä löydät ihanat lahja- sekä sisustustuotteet tuliaisiksi sekä omaksi iloksi. Valikoimissamme on mm. koruja, sisustustavaroita, paikkakunta- ja paperituotteita, elintarvikkeita sekä käsityömateriaaleja ja työvälineitä omiin projekteihin.

Kevät, valo ja värit ovat saapuneet myymäläämme! Uutuutena myymälässämme on mm. Frantsilan yrttitilan salvoja, Lapuan kankureiden keväisiä pyyhkeitä ja Putingin pelejä.

Lankahyllyissämme on Taito Pirkanmaan sekä muiden valmistajien materiaaleja. Oma Pirkka-lankamme (100 % villa) ihastuttaa laajalla lähes 80 värin valikoimallaan ja kahdella vahvuudella. Sukkamateriaaliksi meiltä löytyy KirjoPirkan lisäksi mm. Austermann Step ja Taito Shopin Olli-lanka. Sandnes Garnin tuotteista valikoimissamme on merino-, mohair- ja alpakkalankoja ja Lankavalta Mini-ontelokuteita sekä makrameemateriaaleja. 

Lankojen lisäksi erilaiset tarvikepaketit ihastuttavat käsityönystäviä ja ovat oivia lahjaideoita. Myymälästämme löydät tekemispaketteja mm. neule- ja makrameetöihin. Meiltä saat tarvikepaketteja myös Orivesi-kaarrokeneuleeseen ja Oriveden tarkistetusta kansallispuvusta innoituksensa saaneeseen lapassarjaan.

Orivesi-tuotteet ovat ikisuosikkeja tuliaisiksi sekä matkamuistoiksi. Myymälästä löydät paikkakunta-aiheisia keittiöpyyheitä, kasseja, tiskiliinoja, postikortteja sekä magneetteja.

Muistathan, että paketoimme ostoksesi halutessasi kauniiseen pakettiin.