Auvisen talo, Orivesi

Taitokeskus Oriveden tuotevalikoima koostuu kotimaisista käsityötuotteista sekä materiaaleista. Esillä on uniikkeja tuotteita lähialueelta sekä valtakunnallisesti tunnettuja brändejä.

Taitokeskus Oriveden myymälästä löydät ihanat lahja- sekä sisustustuotteet tuliaisiksi sekä omaksi iloksi. Valikoimissamme on mm. koruja, sisustustavaroita, paikkakunta- ja paperituotteita, elintarvikkeita sekä käsityömateriaaleja ja työvälineitä omiin projekteihin.

Kesäuutuuksia ja -täydennyksiä on saapunut viime viikkoina runsaasti: mm. FMAMin nahkatuotteita, Riimingan laukkuja ja pussukoita, Onnenpussin saippuoita, Metkatuotteen herkkuja, Kukonkuusen tyynyliinoja sekä Idea-Rapsakan hemmottelutuotteita.

Lankahyllyissämme on Taito Pirkanmaan sekä muiden valmistajien materiaaleja. Oma Pirkka-lankamme (100 % villa) ihastuttaa laajalla lähes 80 värin valikoimallaan ja kahdella vahvuudella. Sukkamateriaaliksi meiltä löytyy KirjoPirkan lisäksi mm. Austermann Step ja Taito Shopin Olli-lanka. Sandnes Garnin tuotteista valikoimissamme on merino-, mohair- ja alpakkalankoja ja Lankavalta Mini-ontelokuteita sekä makrameemateriaaleja. 

Lankojen lisäksi erilaiset tarvikepaketit ihastuttavat käsityönystäviä ja ovat oivia lahjaideoita. Myymälästämme löydät tekemispaketteja mm. neule- ja makrameetöihin. Meiltä saat tarvikepaketteja myös Orivesi-kaarrokeneuleeseen ja Oriveden tarkistetusta kansallispuvusta innoituksensa saaneeseen lapassarjaan.

Orivesi-tuotteet ovat ikisuosikkeja tuliaisiksi sekä matkamuistoiksi. Myymälästä löydät paikkakunta-aiheisia keittiöpyyheitä, kasseja, tiskiliinoja, postikortteja sekä magneetteja.

Näyttelytilassamme on kesän ajan kotimaisten käsityöyrittäjien myyntinäyttely 11.6.-17.8.2024. Mukana ovat tänä vuonna Cobbleriina, Sysilahden puutarha, Wilhelmiina Design ja Katja Saario.

Muistathan, että paketoimme ostoksesi kauniiseen pakettiin.