Lasten synttärit

Taitokeskuksissa järjestämme ikimuistoiset käsityösyntymäpäivät. Syntymäpäiviä pidetään melkein kaikissa toimipisteissämme, niin Tampereella kuin naapurikunnissa.

Taitokeskusten käsityösyntymäpäivät ovat tapahtumapaketti, jonka kesto on kaksi tuntia. Järjestämme syntymäpäiviä arkipäivisin ja sopimuksesta myös lauantaisin. Yhteen ryhmään mahtuu päivänsankarin ja hänen vanhempiensa lisäksi 11 juhlavierasta. Juhlahetki maksaa 260 €, Näpsä-oppilaille lukuvuoden aikana 230 €. Maksu suoritetaan paikanpäällä ennen juhlia.

Hintaan sisältyvät opetus, materiaalit, tarjoilu ja taitokeskuksen tulostamat kutsukortit jaettavaksi vieraille. Kortit joko noudetaan taitokeskuksesta tai postitetaan kutsujalle kotiin. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7 päivää ennen juhlaa. Peruuttamatta jääneistä syntymäpäivistä veloitamme peruutusmaksun 50 €.

Tarjoilu

Itsekoristeltavat muffinssit tai jäätelöbuffetti tai täytekakku. Sovi taitokeskuksen kanssa yksityiskohdista ja mahdollisista allergeeneista.

Työpajavaihtoehdot

Työpajaan valitaan yksi seuraavista vaihtoehdoista: reppumaskotti neulahuovuttamalla (ikäsuositus alk. 9-v.), koristeellinen avainnauha helmistä tupsusomistein (alk. 8-v.), hyrrän maalaus ja koristelu (alk. 7-v.), värkkääjien robottiveistos (alk. 7-v.), T-paidan painanta leimasimilla (alk. 9-v.).

LASTEN KÄSITYÖSYNTTÄRIT

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä