Kudonta

Kudonta tarjoaa aikaa omille ajatuksille, vaikkapa kiinnostavalle äänikirjalle tai yhteisöllisen kokemuksen muiden käsitöistä kiinnostuneiden kanssa. Se on mahdollisuus solmia uusia tuttavuuksia, viihtyä ystävien kesken tai ottaa oma hetki rentoutua, mutta saada silti jotain konkreettista aikaan. Kangaspuilla on mahdollista tehdä monia kauniita ja käytännöllisiä tuotteita.

Nainen kutoo kangaspuilla mattoa.

Useimmissa Taito Pirkanmaan taitokeskuksissa on mahdollista kutoa mattoja erilaisilla sidoksilla, sisustuskankaita, pyyhkeitä, tyynynpäällisiä, poppanaliinoja ja pöytätabletteja. Toimi oman tilasi sisustussuunnittelijana, designerina, stylistina ja kädentaitajana.

Taitokeskuksien puilla voit kutoa itsenäisesti, yksilöllisesti ohjattuna tai kursseilla yhdessä muiden kanssa. Loimet odottavat valmiina puissa, voit suunnitella tuotteesi itse tai hyödyntää kausittain vaihtuvaa tuotteidemme mallistoa. Kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita niin tuotevalikoimaan, tekniikkoihin kuin kurssitarjontaankin liittyen!

Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua tarpeen vaatiessa kudonnan saloihin. Voit kutoa oman aikataulusi mukaan aukioloaikojemme puitteissa, myös ilta- ja viikonloppuaikaan erikseen sopimalla. Aikaisempaa kokemusta kudonnasta et tarvitse, innostus riittää ja olemme apuna työn edetessä.