Taitokeskus Hervanta

Taitokeskus Hervanta toimii uusissa, valoisissa tiloissa Hermiankatu 12 B:n kolmannessa kerroksessa. Tiloihin on esteetön pääsy. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ratikkapysäkille on matkaa taitokeskukselta noin 450 metriä. Hermiankadulla pysähtyvät TKL:n bussit nro 19, 36 sekä 13.

Aikuiset käsityökurssilaiset keramiikkatoimien äärellä.

Hervannan taitokeskuksen tiloissa jatketaan keramiikan harrastamisen pitkiä perinteitä. Taitokeskukselle vuonna 1979 perustettu keramiikkapaja saa nyt jatkoa uusissa Hermiankadun tiloissa. Tiloissamme toimii keramiikan kausikorttipaja ja tarjoamme eritasoisia keramiikkakursseja myös lyhytkursseina asiakkaillemme.

Tilavasta keramiikkaluokastamme löytyy monipuolisesti työvälineitä, materiaaleja, sähkökäyttöinen dreija ja kaksi keramiikkauunia. Keramiikan perusteet ja lasituksen hallitseva asiakas voi ostaa keramiikkapajalle kausikortin ja käydä työskentelemässä pajassa oman aikataulunsa mukaisesti.

Hervannan taitokeskus on tulvillaan toimintaa. Hervannan taitokeskukksella toimii myös useita Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän ryhmiä. Näpsässä tarjolla oleviin ryhmiin voit tutustua oheisen linkin kautta.

Taitokeskuksen monipuolisessa kurssivalikoimassa tulevat jatkossa korostumaan keramiikan lisäksi myös erilaiset nahkatyöt – muita kädentaitoja unohtamatta.

Kutomotoimintamme keskittyy jatkossa muihin Taito Pirkanmaan toimipisteisiin. Voit tiedustella kudonnan mahdollisuuksia esimerkiksi Taitokeskus Verkarannasta ja Taitokeskus Epilästä.

Taitokeskus Hervanta

Hermiankatu 12, 33720 Tampere
050 414 6658
hervanta@taitopirkanmaa.fi

Henkilökunta

Neuvonta:
Vastaava neuvoja Maisa Salonen
Keramiikan neuvoja Minna Kemppi


Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä:
Vastaava opettaja Katja Vastaranta

Aukioloajat

Ohjaajat paikalla sopimuksen mukaan.