Käsityökurssit Pirkanmaa

Taito Pirkanmaan taitokeskusten verkosto ympäri Pirkanmaan tarjoaa upeat puitteet käsityön harrastamiselle muiden samanhenkisten kanssa.

Iloisesti hymyilevät ihmiset istuvat pöydän ääressä ja tekevä yhdessä käsitöitä.

Sen lisäksi, että kursseilla valmistuu monenlaisia kauniita ja käytännöllisiä tuotteita itselle, kodin kaunistukseksi tai vaikkapa lahjaksi annattavaksi, se on samalla mahdollisuus ihan uusien tuttavuuksien solmimiseen.

Tule mukaan iloiseen kädentaitajien heimoon! Tältä sivulta löydät kaikkien taitokeskustemme käsityötarjonnan. Jos kurssi, josta olet kiinnostunut on täynnä, voit ilmoittautua jonoon laittamalla sähköpostia kyseistä kurssia järjestävän taitokeskuksen sähköpostiin.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Liitämme mielellämme sinut myös sähköisen uutiskirjeen saajien listalle. Lähetämme noin kerran kuukaudessa postia ja kerromme, mikä meillä on ajankohtaista. Uutiskirjeen pääset tilaamaan tästä.

Liity Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödynnä 15 % jäsenalennus kurssimaksuista.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä.

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike
  • Kortti: Edenred Virike 

Selaa Taito Pirkanmaan kursseja ja ilmoittaudu mukaan

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista. Siksi niiden kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta, kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.