Brinkkalan lankatori

Aika 15.06.2024 klo 11:00 – 15:00
Sijainti Turun Brinkkala, Vanha Suurtori 3, Brinkkalan sisäpiha, 20500 Turku
Järjestäjä Taito Varsinais-Suomi ry
Kuvassa värikkäitä neulelankoja.

On jälleen aika hemmotella laatulankojen ystäviä keskellä historiallista Vanhaa Turkua, sillä Brinkkalan lankatori tulee jälleen!

Brinkkalan lankatori täyttää jo neljä vuotta, joten eiköhän laiteta hyvät lankabileet pystyyn sen kunniaksi! Tänäkin vuonna pieni ja intiimi Brinkkalan sisäpiha täyttyy herkullisista ja värikkäistä langoista, joita tuottavat ja värjäävät pienet suomalaiset indie-lankakauppiaat.

Mukaan on ilmoittautunut hyvä ja värikäs joukko yrittäjiä: Undreamt, Ilun Handu, Ilo Yarn, Vuonue, RainboWool, Rouva Silmusolmu, Ullrike by Anki, Helmivene sekä Jalovilla.

 

Itse markkinavieraille iloinen ja hauska uutinen on tänäkin vuonna se, että tapahtumaan on vapaa pääsy, joten ei muuta kuin kalenteriin merkintää. 

Nähdään kaverit!

 

Hoi hoi! Jatkoja pukkaa, jatkoja pukkaa….

Knit & Wine TURKU yhdisti voimansa Brinkkalan lankatorin ja Taito Varsinais-Suomen kanssa! Vietä siis mukava päivä ensin lankatorilla, jonka jälkeen voit siirtyä kirkkopuiston puolelle (Tuomiokirkon edustalle) Knit & Wine jatkoille!

Knit & Wine yhteisneulonta, eli lanktorin viralliset jatkot pidetään klo 14.30 – 18 välisenä aikana lähellä Vinho-ravintolan telttaa. Bongaat meidät varmasti!

Ei ennakkoilmoittautumista: Tule paikalle silloin kun sinulle sopii, olitpa sitten mukana markkinoilla, jatkoilla tai molemmilla!

Kaikki ovat tervetulleita: Olitpa yksin tai ystävän kanssa, kokenut neuloja tai vasta-alkaja, kaikki ovat tervetulleita mukaan.

 

Lisätiedot Knit & Wine -jatkoista: 

tanjaeholm(at)gmail.com tai stenback.m(at)gmail.com

 

Pst. Samaan aikaan Turku viettää vanhakaupungin juhlaa, joten humua ja hilpeyttä on taatusti kaikille aisteille!

https://kalenteri.turku.fi/fi-FI/page/65a8f1dcd375d32fe45d6fac?count=24&sort=creationDate&reverse=true