Käsin sidottu huiska

Huiskat ja sudit luonnonmateriaaleista, Helsinki

Kurssilla valmistamme erilaisia muruharjoja, suteja ja huiskia luonnonmateriaaleista. Kurssilla opettelemme varsien sidonnassa käytettäviä erilaisia solmuja, tapoja ja tekniikoita. Kaikki huiskat, sudit ja harjat ovat ihania sisustuksessa ja koristeita keittiössäsi.

Huiska on perinteisen lakaisuluudan muotoon sidottu harja, jolla saat kätevästi lakaistua muruset pöydältä, roskat pois matoista ja lumet kengistä. Riisinjuuresta, arengasta ja bassinakuidusta valmistettavat harjat soveltuvat hyvin mm. grillin ja valurautapannun puhdistukseen sekä juuresten pesuun.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: ti 20.8. klo 17.30-19.45
Hinta: 35 € (jäsen 30 €) + materiaalit n. 21 € (sis. 3 huiskaa/sutia)
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki