Kaisla/paperipukki, Luumäki

Kaisla ja paperiini ovat perinteisen olkipukin modernimpia versioita ja helppoja myös aloittelijan työstää. Koriste pukin voi tehdä myös pienemmässä koossa ja sitoa mieleisellä värillä muuhun sisutukseen sopivaksi. Sovimme ennen kurssia, mikä materiaali ja värimaailma sinua eniten miellyttää. 

Taitotaso: aloittelija

Ajankohta: ke 4.12. klo 17-20

Hinta: 39 € (jäsen 34 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Riitta Nevalainen

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Pajatie 7, 54500 Taavetti