Koululaisten kässäleiri

Kässä-leiri 2, Kauhajoki

Ilon puolesta, tylsyyttä vastaan! Kässä -leiri tarjoaa hauskaa päivätoimintaa lapsille ja nuorille. Tutustumme viikon aikana monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin ja käsityötekniikoihin. Lopputuloksena syntyy itse suunniteltuja, omin käsin valmistettuja käyttötuotteita. Käsityöpainotteinen elämysleiri, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Viikon kestävä koululaisten päiväleiri järjestetään Kauhajoen taitokeskuksessa
ma-pe 10.-14.6. klo 9-13.15

Leirin hinta on 53,00 € (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä) + materiaalit. Materiaalit maksetaan leirin päätteeksi käytön mukaan.

Ilmoittautuminen:

Ensimmäisiin kenttiin täytetään vanhemman / huoltajan sähköpostiosoite, nimi, osoite ja puhelinnumero.
Näiden jälkeen tulee leiriläisen tiedot (nimi, ikä, *kuvauslupa):

*Kuvauslupa koskee mahdollista valokuvausta Taito Etelä-Pohjanmaan markkinointia varten.

Varmistathan, että puhelinnumero on sellainen, mistä huoltajan saa tarvittaessa kiinni päivän aikana. Lisätiedoissa voit mainita myös toisen huoltajan puhelinnumeron ja mahdollisia muita huomioitavia asioita (allergiat, kaveritoive ym.)

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua leirille ja peruuttaa koululaisen osallistumisen viimeistään kolme päivää aikaisemmin.  Peruuttamattomasta leiripaikasta veloitamme leirin hinnan. Lisätietoja leiristä voi kysyä ohjaajaltamme sähköpostilla kauhajoki@taitoep.fi tai puhelimitse  044-545 5811

Onko leiri täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kauhajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Hallintoaukio (PL 500), Opintolantalo, krs 2, 61800 Kauhajoki