Taitoviikolla-paljon-kivaa-tekemista-koululaisille

Koululaisten Taitoviikko Kuopio

Koululaisten taitoviikko on Taito Itä-Suomi ry:n kesäleiri kädentaidoista innostuneille kouluikäisille lapsille. Taitoviikko käynnistyy heti koulujen loputtua kesäkuun alussa. Aiempaa käsityöharrastaneisuutta ei vaadita vaan taitoviikko sopii kaikille käsillä tekemisestä kiinnostuneille 7–15-vuotiaille. Käsityöpainotteisella päiväleirillä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan tekemisen ilosta.

Taitoviikolla valmistamme jotain pehmoista tuftaamalla ja solmimme makramee -tekniikalla pienet seinätekstiilit tai amppelit. Kokeilemme myös mosaiikkitöitä ja teemme ilmassa kuivuvasta savesta pieniä savitöitä. Tutustumme korinpunontaan vuoden käsityöteeman mukaisesti ja teemme käsitöitä myös ompelukoneella. Kokeilemme viikon aikana monipuolisesti muitakin käsityötekniikoita sekä materiaaleja. Viikon ohjelmaa muokataan osallistujien toiveiden mukaan ja käsitöissä käytetään pehmeitä sekä kovia materiaaleja. Lisätiedoissa voit mainita toiveista. 

Taitoviikko järjestetään Taito Shop Kuopion tiloissa ma 3.6. – to 6.6. ja päivittäinen leiriaika on klo 10-15. Pidämme päivän aikana lounastauon sekä välipalatauon tarvittaessa. 

Taitoviikon hinta on 75€ / lapsi. Hinta sisältää ohjatun toiminnan ja kaikki materiaalit.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: kuopio@taitoitasuomi.fi tai 0440 162 277

Onko taitoviikko täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio