Nainen kehrää rukilla

Kehrää rukilla, Helsinki

Aloitetaan kehrääminen värttinällä ja pienellä määrällä villaa, koetaan villan pehmeys sormissa ja se ilo, kun saadaan itse aikaiseksi lankaa. Kun kehräämisen alkeet on opittu värttinän kanssa, on aika siirtyä rukilla kehräämiseen. Kurssin aikana valmistat pienehköjä määriä lankaa. Tule inspiroitumaan väreistä, villasta ja tekemisen ilosta!

Kurssin ajaksi saat lainaan rukin. Mikäli sinulla on käytössä oma rukki, ilmoitathan siitä ilmoittautumisen lisätiedoissa. Kurssin aikana on mahdollista myös kokeilla värttinällä kehräämistä ja ostaa oma värttinä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: pe 18.10. klo 17.30-19.45 ja la-su 19.-20.10. klo 10-15
Hinta: 79 € + materiaalit alk. 10 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Kirsi Kostamo

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki