Mölkkypelin ja 10 tikkua laudalla-pelin pelivälineitä nurmikolla.

Kesä käsillä – Kesäpelit, Epilä

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

KESÄPELIT 

Kesän aurinkoiset päivät ovat erilaisten pelien ja leikkien kulta-aikaa. Tällä leirillä tehdään erilaisia pelivälineitä hauskoihin peleihin ja leikkeihin. Ja välineille toki tarvitaan kuljetuskassi, joka painetaan teemaan sopivaksi. Sään salliessa käydään myös läheisessä puistossa kokeilemassa niin tuttuja perinneleikkejä kuin uudempiakin pihapelejä.  

Leiripäivät ma–to 10.–13.6. klo 10–14 

Leirin hinta 4 pv leiri 120 € + materiaalit 25 €, yht. 145 

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.  

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.    

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.   

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 4093760 tai epila@taitopirkanmaa.fi

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)