Lasten jalat numikolla ja pieni pussukka käsissä

Lasten kesäleiri: Tanssi-käsityöleiri/ Lohja

Tanssi-käsityöleirillä yhdistetään tanssi- ja käsityötaidetta, ja se järjestetään Lohjalla Taitokeskus Lohjan ja Tanssiopisto Vinhan tiloissa ma-pe 3.-7.6. klo 9-15. Kesäleiri on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja leiriin sisältyy päivittäin lämmin lounas.

Leirin aikana päästään kokemaan tanssin hurmaa ja käsillä tekemisen iloa. Leirin teema päivittyy myöhemmin. Leirin aikana samanhenkiset käsitöistä ja tanssista kiinnostuneet lapset pääsevät muodostamaan ystävyyssuhteita keskenään ja tutustumaan muihin alueen lapsiin. Leiri huipentuu viimeisenä leiripäivänä avoimeen esitys- ja näyttelytapahtumaan, joka osallistaa myös katsojia.

Ajankohta: ma-pe 3.-7.6. klo 9-15
Paikka: Tanssiopisto Vinha ja Lohjan taitokeskus
Hinta: 150 €, sisältäen materiaalit ja ruokailu
Opettaja: Tuija Merikanto ja Pau Kettunen
Maksaminen: leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Tanssiopisto Vinhan leiri-ilmoittautumisen samalle leirille löydät täältä

 

Leirikirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Kirjeestä löydät tarkemmat tiedot mukaan otettavista tavaroista ja leirin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko leiri jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Suurlohjankatu 12, 08100 Lohja