Kolme savesta muovailtua lintua

Kesä käsillä – Sormet savessa, Ylöjärvi

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

SORMET SAVESSA – Tehdään savesta   
Upotetaan sormet saveen ja kokeillaan, miten muodot syntyvät ja ideat toteutuvat! Leirillä pääset tutustumaan erilaisiin savimateriaaleihin, työvälineisiin ja tekniikoihin sekä opit, miten savesta syntyy keramiikkaa. Työt noudetaan 4–6 vkon päästä toimipisteestä polttojen jälkeen. 

Leiripäivät ma-to 10.–13.6. klo 10–14

Leirin hinta 4 pv leiri 150 €+ materiaalit 25 €, yhteensä 175 €

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset ylojarvi@taitopirkanmaa.fi tai 050 5939622

Osoite: Suojastentie 10, 33470 Ylöjärvi