lankakeriä ja kolme tuftattua pehmoa

Kesä käsillä – Lankaleikkiä, Epilä

 Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.  

Lankaleikkiä – Värikkäästi langoilla

Leirillä kokeilemme tuftausta, solmiamista, kudontaa ja ompelua. Töihin käytämme kymmeniä eri värisiä, paksuisia ja pituisia lankoja. Tuftaus on tarkoitukseen soveltuvalla neulalla ja langoilla tehtävä työ, jonka toinen puoli on nukkainen ja toinen sileämpää lankapintaa. Tekeminen on vähän kuin värittäisit piirrosta, kynänä neula (kynän liike on neulan painelemista kankaan läpi) ja värin työlle antaa valitsemasi langat. Valmistamme leirillä ainakin kudotun seinäkoristeen ja tuftatun pehmolelun.

Leiripäivät ma-to 3.–6.6. klo 10–14

Leirin hinta 4 pv leiri 120 € + materiaalit 25 €, yht. 145

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 4093760 tai epila@taitopirkanmaa.fi  

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)