kolme tuftattua lelua ja eri värisiä lankakeriä

Kesä käsillä – Lankaleikkiä, Hervanta

 Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille. 

 

Lankaleikkiä leirillä kokeilemme tuftausta, solmiamista, kudontaa ja ompelua. Kymmeniä värejä ja erilaisia lankoja. Töihin käytämme lankoja eri värisiä, paksuisia ja pituisia. Tuftaus on tarkoitukseen soveltuvalla neulalla ja langoilla tehtävä työ, jonka toinen puoli on nukkainen ja toinen sileämpää lankapintaa. Tekeminen on vähän kuin värittäisit piirrosta, kynänä neula (kynän liike on neulan painelemista kankaan läpi) ja värin työlle antaa valitsemasi langat. Valmistamme leirillä kudotun seinäkoristeen ja tuftatun pehmolelun.

Leiripäivät ma-to 10.–13.6. klo 10–14

Leirin hinta 4 pv leiri 120 € + materiaalit 25 €, yht. 145  

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.   

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.    

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 414 6658 tai hervanta@taitopirkanmaa.fi

Osoite: Hermiankatu 12 B 3 krs, 33720 Tampere