tuftattuja pehmoja ja lankakeriä

Kesä käsillä – Lankaleikkiä, Verkaranta

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

LANKALEIKKIÄ – Värikkäästi langoilla

Lankaleikkiä leirillä kokeilemme tuftausta, solmimaista ja kudontaa. Kymmeniä värejä ja erilaisia lankoja. Töihin käytämme lankoja eri värisiä, paksuisia ja pituisia. Tuftaus on tarkoitukseen soveltuvalla neulalla ja langoilla tehtävä työ, jonka toinen puoli on nukkainen ja toinen sileämpää lankapintaa. Tekeminen on vähän kuin värittäisit piirrosta, kynänä neula (kynän liike on neulan painelemista kankaan läpi) ja värin työlle antaa valitsemasi langat. Valmistamme leirillä kudotun seinäkoristeen ja tuftatun taulun tai tyynyn.

Leiripäivät ma-ke 10.–12.6. klo 10–14

Leirin hinta 3 pv leiri 100 €+ materiaalit 20 €, yhteensä 120 €

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai 050 496 1121

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere