lankakeriä ja kolme tuftattua pehmoa

Kesä käsillä – Lempipehmo tuftaten ja ommellen, Tammela

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.  

Lempipehmo – tuftaten ja ommellen

Leirillä pääset kokeilemaan suosittua tuftausta ja ompelua käsin tai ompelukoneella, leiriläisen taitotaso huomioiden. Leirillä valmistuu mm. Pehmotyyny/eläin. Tuftaus on tarkoitukseen soveltuvalla neulalla ja langoilla tehtävä työ, jonka toinen puoli on nukkainen ja toinen sileämpää lankapintaa. Tekeminen on vähän kuin värittäisit piirrosta, kynänä neula (kynän liike on neulan painelemista kankaan läpi) ja värin työlle antaa valitsemasi langat.  

Leiripäivät ma-to 3.–6.6. klo 10–14 

Leirin hinta 4 pv leiri 120 € + materiaalit 25 €, yht. 145 €  

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.      

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään noin viikkoa ennen leirin alkua.    

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.   

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 5606332 tai napsa@taitopirkanmaa.fi   

 

Osoite: Peltokatu 16 c, 33100 Tampere