lapsia, jotka tekevät erilaisia värisekoituksia laseihin

Kesä käsillä – Pähkähullu professori, Tammela

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

Pähkähullu professori

Pähkähullu professori rakentaa kummallisia vempeleitä ja tekee tieteellisiä kokeiluita, kehittääkseen jotain uutta ja ihmeellistä. Tämä on taikuutta! Tule mukaan! 
Leirillä nikkaroidaan ja tehdään käsitöitä eri tekniikoita luovasti yhdistellen. 
Tämä leiri toteutetaan yhteistyössä taiteen perusopetuskoulujen kanssa ja leiriläiset osallistuvat torstaina 6.6. taiteen perusopetuskoulujen yhteiseen leiripäivään Sorin Sirkuksen tiloissa. Yhteispäivänä luvassa on käsityön lisäksi työpajoja teatteri-ilmaisusta (Suomen Teatteriopisto), kuvataiteesta (Sara Hildén -akatemia) sekä sirkuksesta (Sorin Sirkus). Torstain leiripäivä sisältää myös ruuan, joka kuuluu leirin hintaan. 
 
Leiripäivät ma-to 3.–6.6. ma-ke klo 10–14 ja to klo 9–15 

4 päivän leiri 140 € + materiaalit 25 €, yht. 165 €    

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.      

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään noin viikkoa ennen leirin alkua.     

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.   

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 5606332 tai napsa@taitopirkanmaa.fi   

 

Osoite: Peltokatu 16 c, 33100 Tampere