Kolme savesta muovailtua lintua

Kesä käsillä – Sormet savessa, Verkaranta

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

SORMET SAVESSA – Tehdään savesta  
Upotetaan sormet saveen ja kokeillaan, miten muodot syntyvät ja ideat toteutuvat! Leirillä pääset tutustumaan erilaisiin savimateriaaleihin, työvälineisiin ja tekniikoihin sekä opit, miten savesta syntyy keramiikkaa. Työt noudetaan 4–6 vkon päästä toimipisteestä polttojen jälkeen. 

Leiripäivät ma-ke 3.–5.6. klo 10–14

Leirin hinta 3 pv leiri 130 €+ materiaalit 20 €, yhteensä 150 €

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai 050 496 1121 

 

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere