Mölkkypelin ja 10 tikkua laudalla-pelin pelivälineitä nurmikolla.

Kesä käsillä – Värileikkiä ja kesäpelejä, Orivesi

Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.

Leirillä opetellaan käsillä tekemistä, iloitaan väreistä sekä nautitaan leikkien ja pelien riemusta! Rakennamme ja maalaamme värikkäitä leikki- ja pelivälineitä, kuvioimme kangasta ja muovaamme massoja. Leirin aikana valmistamme monipuolisesti eri käsityötekniikoilla kivaa kesätekemistä!

Leiripäivät ma-ke 3.–5.6. klo 10–14

Leirin hinta 3 pv leiri 100 € + 20 € materiaalit, yht. 120 €

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta noin viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.

Lisätiedot ja peruutukset orivesi@taitopirkanmaa.fi tai 050 5984382

Osoite: Keskustie 37, 35300 Orivesi