Sashiko-kirjontaa farkulle

Kirjo Sashiko-pistoja ja ompele kimono, Hyvinkää

Sashiko-kirjonta on perinteistä, Japanilaista kirjontaa. Kirjonta tehdään tavallisimmin valkoisella langalla siniselle kankaalle mutta suunnitellaan tällä kurssilla Sinulle yksilöllinen vaate. Mm vanha farkku on luonteva ja helposti saatava materiaali tähän työhön ja tekniikkaan. Kurssilla voimme vapaasti suunnitella oman mallimme, sen muodot ja värit, tavoitteena kuitenkin ommella kankaasta kimono tai muu yksinkertainen vaate.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: keskiviikkoina 17.4. ja 14.5. klo 17.30-20.30
Maksutapa: maksu paikan päällä
Opettaja: Marjo Vainio ja Minna Koskinen

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää