Japanilainen vanha kirjontatekniikka hurmaa käsityön harrastajia tänäkin päivänä. Lähde sinäkin mukaan upealle kirjontamatkalle omassa kodissasi!

Sashikon pienillä pistoilla vahvistetaan ja kuvioidaan kankaita ja boro puolestaan pohjautuu paikkaamiseen ja korjaamiseen. 
Kurssilla kuulet tekniikan historiasta ja opit kirjomaan sashikoa ja korjaamaan asusteita samalla tekniikalla.

Kurssin aikana pääset kuulemaan myös itse tekniikasta ja sen historiasta sekä oppimaan kauniin ja tyylikkään kirjonnan niksit.

Opettajana kurssille toimii turkulainen Elina Helminen, jolla on vuosikymmenten kokemus paitsi opettamisesta, myös erilaisista kirjonnan tekniikoista. Elina on myös kokenut verkkokurssien vetäjä.

 

Elinan verkkokursseista sanottua:

”Kurssi oli selkeä ja kiinnostava sekä antoi hyvät lähtökohdat jatkaa käsityötekniikan opettelemista itsenäisesti. Erityistä plussaa, että tämä oli saatavilla verkkokurssina, jolle saattoi osallistua kotoa! Omalla alueellani en muuten löytäisi vastaavaa kurssia.”

”Ihana, kun kurssilla oli samanhenkisiä ihmisiä eri puolelta maata.”

”Olen tosi tyytyväinen etäopetukseen ja Elina on erittäin hyvä opettaja: innostava ja kannustava.”

 

Kurssipäivät:

Ti 24.9. 2024 klo 17.30 – 20.00

Ti 1.10.2024 klo 17.30 – 18.30 (palaute ja kokemukset)

Opettajana toimii Elina Helminen. 

Kurssihinta 61€ (jäsenhinta 54,90€) / VAIN VERKKOMAKSU

(sis. opetuksen ja tarvikepaketin postitettuna kotiisi. Tarvikepaketti sisältää myös ohjeet siitä, mitä muuta tarvitset kurssilla, kuten sakset, korjattavia vaatteita, tuunattavan kangaskassin tms.)

Zoom-linkki koulutukseen toimitetaan hyvissä ajoin ennen kurssia.
Osallistu kurssille tietokoneella tai tabletilla, sillä kurssin aikana keskustellaan ja käytetään myös tietokoneen kameraa. 

HUOM. Ilmoittautuminen kurssille päättyy jo 10.9., jotta ehdimme lähettää sinulle materiaalipaketin.

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Verkkokurssi, 20500 Turku