Sylikangaspuilla kudottu huivi

Kudontaa sylikangaspuilla – alkeet, Helsinki

Miltä tuntuisi kutoa ihan rauhassa kotona, keittiön pöydän ääressä, terassilla ja laittaa sitten työ hyllylle odottamaan seuraavaa, sopivaa kudontahetkeä? Sylikangaspuut soveltuvat hyvin huivien, tyynyjen, kassien ja muiden vastaavien kankaiden kutomiseen. Valitse juuri ne värit, jotka sinulle sopivat: sylikangaspuu-kudonnassa hyödynnät helposti myös jämälangat! 

Kurssi sopii aloittelijoille ja pidempään kutoneille. Aloittelevalle suosittelemme villaa materiaaliksi. Oma työ suunnitellaan ja rakennetaan puihin yhdessä kurssin aikana ja kudotaan pääosin kotona. Kurssillamme olemme varanneet jokaiselle osallistujalle sylikangaspuut käyttöön. Sylikangaspuilla voi kutoa max. 50 cm leveää kangasta.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: to 24. ja 31.10. klo 17.30-20.30 sekä ma 11.11. klo 17.30-19.45
Hinta: 67 € (jäsen 62 €) + materiaalit alk. 15 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Marja Ollila

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki