sylipuut

Kudontaa sylikangaspuilla ja pöytäkangaspuilla, Klaukkala

Miltä tuntuisi kutoa ihan rauhassa kotona, keittiön pöydän ääressä, terassilla ja laittaa sitten työ sivuun odottamaan seuraavaa, sopivaa kudontahetkeä? Sylikangaspuut soveltuvat hyvin huivien, tyynyjen, kassien ja muiden vastaavien kankaiden kutomiseen. Sylikangaspuilla kudot myös käsin kehräämäsi langat kauniiksi tuotteiksi: lanka pääsee arvoiseensa käyttöön. Valitse juuri ne värit ja materiaalit ja kudo lempiväreissäsi – tämä tekniikkaa koukuttaa! 

Kurssi sopii aloittelijoille ja pidempään kutoneille. Aloittelevalle suosittelemme villaa materiaaliksi. Oma työ suunnitellaan ja rakennetaan puihin yhdessä kurssin aikana ja kudotaan pääosin kotona.

Kurssillamme olemme varanneet jokaiselle osallistujalle sylikangaspuut käyttöön. Ilmoittautuneille lähetämme lisää ohjeistusta materiaaleista ja valmistautumisesta kurssille.

Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle  klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Taitotaso: aloittelija, osaaja
Ajankohta: pe 16. ja 23.8 klo 17.00-20.00 sekä la 17.8. klo 12:30-14.45
Hinta: 63 € (jäsen 58 €) + materiaalit alk. 15 €
Maksutapa:  Paikan päällä

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-,Taito Etelä-Suomen lahjakortti. 

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala