Kudottu huopa, Hyvinkää

Tule tutustumaan kudontaan. Kurssin aikana opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Ensimmäisen yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin kudontaan ja sen jälkeen pääset toteuttamaan oman tuotteesi. Kudonta-aika sovitaan sinulle sopivina kudontapäivinä ja kutomiseen on varattu 3 päivää. Viimeisellä kokoontumiskerralla viimeistellään tuote, käydään läpi tuotteen huoltoa ja arvioidaan valmiita kudonnaisia yhdessä kurssilaisten kanssa.

Taitotaso: Aloittelija
Ajankohta: to 26.9., 3.10. ja ti 3.12. klo 17.30-20.30 + 3 kudontapäivää  
Hinta: 68 € (jäsenet 48 €) Taitokortilla 33 € + materiaalit oman käytön mukaan
Maksutapa: HUOM. maksu vain paikanpäällä taitokeskuksessa! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.  
Opettaja: Eliisa Tikkanen

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin heti, jos paikka vapautuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää