kudottu huopa

Kudottu huopa starttikurssi, Klaukkala

Huovan tai torkkupeiton kutominen sopii aloittelevalle kutojalle ja tarjoaa haastetta myös pitkään kutoneelle. Kurssilla opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin huovan kudontaan ja kurssin jälkeen pääset toteuttamaan visiosi sinulle sopivina kudontapäivinä. Kurssin hinta sisältää kolme kudontapäivää, jotka varataan erikseen. Ylimääräisistä kudontapäivistä veloitetaan hinnaston mukaisesti. 

Huomioithan, että kursssimaksun lisäksi maksetaan materiaaleista. Hinnat tarkentuvat oman suunnitelmasi mukaan, mutta voit kysyä lisätietoja myös taitokeskuksesta.

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: 3.10 klo 17:30-20:30 + 3 erikseen sovittavaa kudontapäivää
Opettaja: Sonja Mantere
Hinta: 68€ (jäsenhinta 48 € ja Taitokortilla 33 €) + materiaalit 
HUOM. Maksu paikan päällä


Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- sekä Taito Etelä-Suomen lahjakortti. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Osoite : Taitokeskus Klaukkala, Klaukkalantie 72, Aitohelmen talon kellarikerroksessa, jonne pääset hissillä sisääntulokerroksesta. 

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala