Nainen kutoo mattoa

Kudottu matto, Korso

Tule tutustumaan kudontaan! Maton kutominen sopii aloittelevalle kutojalle ja tarjoaa haastetta myös pitkään kutoneelle. Kurssin aikana opit oman työn suunnittelua, kudonnan perusteita ja materiaalitietoutta. Yhteisen kurssikerran aikana saat hyvän startin maton kudontaan ja kurssin jälkeen pääset toteuttamaan oman mattosi sinulle sopivina kudontapäivinä. Kurssin aikana voit hyödyntää myös lähiopetuksen lisäksi maton kudonnan verkkokurssia.  Kudonta-aika sovitaan sinulle sopiville päiville ja kutomiselle on varattu aikaa kolme päivää.

Yhteyshenkilö: Hanna Karesjoki, havukoski@taitoetelasuomi.fi

Taitotaso: Aloittelija, osaaja, taitaja
Aika: 24.9. ja 29.10.2024, klo 17.30 -19.30
Opettajana: Hanna Karesjoki
Hinta: 77€ (jäsen 62 €, Taitokortilla 47 €) + materiaalit käytön mukaan n. 20-120 €


Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen havukoski@taitoetelasuomi.fi  Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse havukoski@taitoetealasuomi.fi

Osoite: Korsontie 18, 01450 Vantaa

 

Osoite: Korsontie 18, 01450 Vantaa