Kudottu pirtanauha, Helsinki

Pirtanauha on perinteisesti kuulunut osaksi kansallispuvun vaatetusta, mutta sopii myös nykypukeutumiseen. Pirtanauha kudotaan siihen tarkoitetulla nauhapirralla ja värikkäät villalangat muodostavat tyylikkäitä graafisia kuvioita. Kurssilla opit pirtanauhan kuvioiden suunnittelun, loimen luomisen ja kutomisen. 

Nauhaa kudotaan kotona kurssikertojen välissä ja jälkeen. Kurssimaksuun on laskettu mukaan Aikaman tyylikäs nauhapirta, kudontasukkula, ohje sekä villalankaa. Mikäli sinulla on oma pirta ja/tai lankaa, materiaalihinta on pienempi.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: ma 9. ja 23.9. klo 17.30-20.30
Hinta: 55 € (jäsen 50 €) + materiaalit n. 40 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Marja Ollila

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki