Värikäs maalaus

Luova maalaus 1, Helsinki

Tule hulluttelemaan ja heittämään huolet maalauspaperille. Kurssin aikana tutustutaan erilaisiin vapaisiin maalaustekniikoihin ja kehitetään omaa luovaa ilmaisua maalauksen keinoin. Luvassa on rentoutumista ja väriterapiaa!

Vinkki! Syksyllä järjestetään myös Luova kankaankuviointi ja Maalausta ja kukkainspiraatiota -kursseja.

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: Pe 15.11. klo 17.30-20.30 ja la 16.11. klo 10-16
Hinta: 67 € (jäsen 62 €) + materiaalit alk. 15 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Elina Jaakkola

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki