Kuvassa värikkäästi parsittu sukka.

Luova parsinta / VERKKOKURSSI

Lähde mukaan parsimaan luovasti ja näkyvästi – vaikkapa omalta kotisohtavaltasi!

Verkkokurssin aikana opetellaan perinteiset ristikko-, ketjupistoparsinnat sekä pykäpistoparsinnat muutamalla eri tavalla sekä tutustutaan kiehtovaan sidosparsintaan. Kurssilla saat vinkkejä myös muihin neuleiden korjaustapoihin. Kurssin aikana korjaat risat villasukat tai muun neuleen näkyvästi ja värikkäästi. 

Kurssin jälkeen voit katsoa parsintavideoitamme eri parsintatavoista.

Kurssi koostuu kahdesta kerrasta, ensimmäisellä kerralla opettelemme parsintatavat ja viikon kuluttua tavataan vielä toisen kerran keskustellen parsintakokemuksista.

 

Opettajana kurssille toimii turkulainen Elina Helminen, jolla on vuosikymmenten kokemus paitsi opettamisesta, myös erilaisista kirjonnan ja parsinnan tekniikoista. Elina on myös kokenut verkkokurssien vetäjä.

Elinan verkkokursseista sanottua:

”Kurssi oli selkeä ja kiinnostava sekä antoi hyvät lähtökohdat jatkaa käsityötekniikan opettelemista itsenäisesti.
Erityistä plussaa, että tämä oli saatavilla verkkokurssina, jolle saattoi osallistua kotoa! Omalla alueellani en muuten löytäisi vastaavaa kurssia.”
 

”Ihana, kun kurssilla oli samanhenkisiä ihmisiä eri puolelta maata.”

 

”Olen tosi tyytyväinen etäopetukseen ja Elina on erittäin hyvä opettaja: innostava ja kannustava.”

 

Kurssipäivät:

Ma 21.10. 2024 klo 17.30 – 20.00

Ma 28.10.2024 klo 17.30 – 18.30 (palaute ja kokemukset)

 

Kurssihinta 35€ (jäsenhinta 31,50€) / VAIN VERKKOMAKSU

(sis. opetuksen ja tarvikepaketin postitettuna kotiisi. Tarvikepaketti sisältää parsintalankakitin, jossa 4 x 10 metriä erivärisiä huippulaadukkaita Pirkanmaan Kotityön sukkalankoja sekä parsinneulan.)

Itse tarvitset kuluneita / reikäisiä sukkia tai jonkun muun risan neuleen ja sakset sekä parsinsienen. Mikäli sinulla ei ole omaa parsinsientä, voit tilata sen täältä:

https://taitoshop.fi/tuote/parsinsieni/

Zoom-linkki koulutukseen toimitetaan hyvissä ajoin ennen kurssia.
Osallistu kurssille tietokoneella tai tabletilla, sillä kurssin aikana keskustellaan ja käytetään myös tietokoneen kameraa. 

HUOM. Ilmoittautuminen sulkeutuu jo 7.10., jotta ehdimme postittaa sinulle materiaalipaketin kotiin.

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Verkkokurssi, 20500 Turku