Nainen tekee mosaiikkityötä.

Luova seniorikäsityö

Luova seniorikäsityö -kurssilla Taitokeskus Kokkolassa opit käsityötaitoja ja tutustut käsityön digitaaliseen maailmaan ja olet osa innostavaa ryhmää.

Seniorikäsityössä tapaamme joka toinen tiistai iltapäivällä. Opetus etenee rauhallisesti, vaihe vaiheelta ohjaajien opastuksella. Myös keskustelulle jää aikaa: tulemme kuulluksi, annamme arvoa meille tärkeille asioille ja nautimme tekemisen ilosta

Kevään aiheena mosaiikkia ja betonia puutarhaan sekä elävän pajun punontaa. Käytössä iPadit, joilla kuvaat ja etsit ideoita.


Kurssipäivät: 
Joka toinen ti 13.2.–28.5 klo 12–14.15

Ohjelma:

Ti 13.2. Mosaiikkiruukut, etsimme ideoita ja suunnittelemme omaa työtämme. 
Ti 20.2. Mosaiikkiruukut, kiinnitämme mosaiikkipalasia rikkotuista astioista ja laatanpalasista kauniiksi pinnaksi, mosaiikkimuistoksi. 
Ti 12.3. Mosaiikkimuistoa kuvaamme työskentelyn eri vaiheissa. 
Ti 19.3. Mosaiikkimuistot valmiiksi, opimme levittämään laastin. 
Ti 9.4. Eläviä muistoja puutarhaan ja omaan ruukkuun, tutustumme elävän pajun punontaan. 
Ti 23.4. Rautalangasta puutarhaan: Lintuhäkki 
Ti 30.4. Rautakangasta puutarhaan: Lintuhäkki 
Ti 7.5. Mosaiikkilaatta pöydän painoksi tai astinkiveksi, etsimme ryhmässä ideoita puutarhasisustamiseen. 
Ti 21.5. Mosaiikkilaatat, valamme betonia pohjaksi. Linnunjuoma-astiat ja laatat, muotoilemme raparperin lehtiä astioiksi. 
Ti 28.5. Valumuotit pois. Kääretorttukahvit oman lempikupin kanssa, kerromme lempikupeistamme ja valokuvamuistostamme. Teemme työt valmiiksi. Muistojen ja tarinoiden jakaminen ryhmässä. Esittelemme lyhyesti seuraavaan syksyn ja kevään ohjelman. 


Kurssin hinta: 76 € (jäsenhinta 68 €), sisältää materiaalit. Opintokeskus Siviksen opintosetelituki eläkeläisille keväällä 2024, kurssin hinta 40 e, sisältää materiaalit. 


Taito Keski-Pohjanmaan jäsen: Alekoodi verkkokaupassa JASEN241

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

Jos olet oikeutettu opintosetelitukeen, valitse maksu paikan päällä. Maksat kurssi/materiaalimaksun Taitokeskuksessa.


Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Lue lisää:

Liity jäseneksi >


———

Muistathan lukea myös peruutusehdot ilmoittautumislomakkeella!

Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostilla kokkola@taitokeskipohjanmaa.fi. Laita viestiin yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) sekä kotiosoitteesi.

 

Osoite: Kansakoulukatu 1, 67100 Kokkola