makramee, saaristovalaisin

Makramee Saaristo-varjostin, Lappeenranta

Tunnelmallinen Saaristo-varjostin asettuu moneen sisustukseen ja tilanteeseen, luo tunnelmaa kotiin tai valoa iltaan. Solmeiltuasi yhden Saaristo-varjostimen innostut varmasti jo suunnittelemaan seuraavaa. Voit vaihdella solmuvälejä, rytmitellä osioita ja viimeistellä varjostimen alareunan omalla tyylilläsi. Saaristo-varjostimella saat yksilöllisyyttä sisustukseen, piristät talvista kotia tai elokuista puutarhajuhlaa.

Taitotaso: aloittelija 

Ajankohta: la 9.11.  klo 9.30-12.30

Hinta: 39 € (jäsen 34 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Tarja Valtonen

 

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

 

Osoite: Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta