Molla Mills

Modernia virkkausta à la Molla Mills

Virkataan perinteisellä kirjovirkkaustekniikalla neuleguru Molla Millsin suunnittelemia moderneja sisustustekstiilejä! Kirjovirkkaus on tekniikka, jolla saat työhön selkeärajaisia, eri värisiä kuvioita.  Molla Mills on suunnitellut Palakas-tyynyn ja Jono-maton Taitojärjestölle ja saat ihastuttavat mallit ja työohjeet käyttöösi vain meiltä! Halutessasi samaa tekniikkaa voi tietenkin hyödyntää myös muihin virkkausunelmiin! Tule mukaan ja upotaan yhdessä virkkauksen maailmaan!

Modernia virkkausta à la Molla Mills Porin taitokeskuksella maanantaisin 29.4.–27.5. klo 17–19.30. Yht. 5 kertaa. Kurssimaksu 55 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova. 

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Alennuksen saa maksamalla kurssin paikan päällä. Jäsenyys tarkistetaan maksun yhteydessä.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksessa.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori