Palakas tyyny Molla Mills

Modernia virkkausta à la Molla Mills

Virkataan perinteisellä kirjovirkkaustekniikalla neuleguru Molla Millsin suunnittelemia moderneja sisustustekstiilejä! Palakas-tyynyssä ja Jono-matossa leikitellään väreillä ja kuviomuodoilla. Kirjovirkkaus on tekniikka, jolla saat työhön selkeärajaisia, eri värisiä kuvioita. Kunkin kuviovärin kohdalla muut langat kulkevat virkkauksen sisällä ja langat vaihtavat kuvion mukaan paikkaansa värialueiden rajalla. Molla Mills on suunnitellut Palakas-tyynyn ja Jono-maton Taitojärjestölle ja saat ihastuttavat mallit ja työohjeet käyttöösi vain meiltä! Lisäski yhdistämme tähän kurssiin myös neuleita, joten voit tulla tänne tekemään myös esim. islantilaisia tai kaarrokeneuleita!

Modernia virkkausta à la Molla Mills Porin taitokeskuksella maanantaisin 18.9.–16.10 klo 17–19.30. Kurssimaksu 65 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Alennuksen saa maksamalla kurssin paikan päällä. Jäsenyys tarkistetaan maksun yhteydessä.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori