Muinaistekniikka: Neulakinnas-tekniikan alkeet

Toivutulla neulakinnaskurssilla tutustut vanhimpaan tunnettuun tapaan tehdä neulospintaa. Opit kaksi erilaista neulakinnaspistoa ja aloitusta sekä opit yhdistämään silmukkaketjun suljetuksi työksi. 

Neulakinnaskurssilla tutustut vanhimpaan tunnettuun tapaan tehdä neulospintaa. Vanhimmat eurooppalaiset löydöt ovat 4000 vuoden takaa ja Suomen vanhimmat löydöt ovat 1000-1200-luvuilta jaa. Kurssilla opit kaksi erilaista neulakinnaspistoa, opit yhdistämään silmukkaketjun suljetuksi työksi ja saat ohjeet, joiden avulla voit valmistaa neulakinnaspipon tai lapaset. 

 

 

Kurssipäivä:

La 27.7. Klo 11 – 14

Ohjaajana kurssilla toimii Minna Lehtovaara.

Kurssin hinta: 49€  (jäsenhinta 44,10€)

(Sis. opetuksen, huippulaadukkaan kotimaisen kinnasneulan sekä Vuonuen aidosta suomenlampaan ja kainuunharmaan villoista kehrätty Unelma-hahtuvalanka, 100 grammaa.)


 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Rummunlyöjänkatu 2, Sinisen talon lisäsiipi, 24100 Salo