Neuleklubi

Neuleklubi

Koko syksyn mittaisella kurssilla neulotaan ja virkataan laidasta laitaan. Voit valita töitä mielesi mukaan! Ohjaaja auttaa tarvittaessa valitsemaan materiaalit ja ohjeet ennakkoon. Voit neuloa tai virkata isompia tai pienempiä töitä, esimerkiksi kaarrokeneuleita, sukkia, lapasia, huiveja, mattoja, laukkuja. Ota yhteyttä niin etsitään sopiva työ yhdessä! Kurssi sopii yhtä lailla edistyneille kuin aivan aloittelijoillekin. Täällä opit neulomaan tai virkkaamaan kivassa ryhmässä ja enemmän neuloneet saavat apua haastavampiinkin tekniikoihin.

Neuleklubi Porin taitokeskuksella maanantaisin 16.9.–25.11. klo 17–19.30. Yht. 10 kertaa, ei 21.10. Kurssimaksu 75 € (jäsenille 70 €) + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssi on kätevintä maksaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Käytä ilmoittautuessasi koodia SATAKUNTAJASEN5.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta.  Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksesta.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori