pellavamekkoon pukeutunut kävelemässä kadulla

Ompele pellavavaate, Hakunila

Ompele kesän lempimekko tai paita! Kahdesta ajattomasta mallista valitset itsellesi sopivan vaatteen, vaikka juhla-asuksi. Kurssilla voit valmistaa myös uutta a-linjaista mekkoa: mekon voit valmistaa sekä hihattomana että hihan kanssa. Kurssi on ollut suosittu, sillä mekko ja paita pukevat monenlaisia vartaloita. Pellavakangas on ajaton ja mukava sekä viileämpinä että lämpimämpinä päivinä.

Taitotaso: Aloittelija
Ajankohta: Pe 20.9. klo 17-18.30 (info) ja la 5.10. klo 10-16.30
Hinta: 64 € (jäsenet 59 €) + materiaalit oman käytön mukaan
Maksutapa: HUOM. maksu vain paikanpäällä taitokeskuksessa! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.  
Opettaja: Eliisa Tikkanen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hakunila@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin heti, jos paikka vapautuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hakunila@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Taitokeskus Hakunila, Hepokuja 6 A, 01200 Vantaa