Tällä kurssilla voit valita ommeltavaksesi pellavaisen mekon, paidan tai takin. Rento ja suoralinjainen taitajan takki sopii moneen tyyliin ja tekemiseen. Taitajan takin voit valmistaa myös villakankaasta, jolloin se lämmittää myös viileämmillä keleillä. Pellavapaita on arjen luottovaate niin töissä kuin myös kotona. Pellavamekko puolestaan on muodostunut kurssien ykkössuosikiksi! Mekosta on saatavilla kaksi erilaista mallia: suoralinjainen rypytyksillä ja kellohelmainen. Millainen vaate sinun syyspukeutumiseesi sopisi?

Ilmoittautuneille lähetämme lisätietoja kankaiden valinnasta noin 2 viikkoa ennen kurssia.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: to 5. ja 19.9. klo 17-20.30
Hinta: 60 € (jäsen 55 €) + materiaalit n. 60-90 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki