Havupuun pihka on luonnon oma ihmeaine, josta syntyy monipuolinen ja luonnonmukainen salva erilaisiin ihovaivoihin, kuten ihottumaan. Tällä kurssilla opit valmistamaan tätä ihmesalvaa. Kurssin päätteeksi saat mukaasi vielä purkilliset omaa salvaa.

Pihkasalvan teho perustuu sen antimikrobiseen ominaisuuteen, eli se edesauttaa lisäksi haavojen umpeutumista.

Pihkasalva-kurssilla tehdään yhdessä pihkasalvaa ja syvennytään yleisesti pihkan saloihin ja ominaisuuksiin. Jokainen osallistuja saa kurssilta itselleen taidot ja selkeät ohjeet pihkasalvojen valmistamiseen sekä valmista salvaa kolmen rasian verran (14 ml, elintarvikekäyttöön sopiva alumiinirasia).

Huom. Pihkasalva ei sovellu hartsiallergikoille.

 

Kurssipäivä:

Ke 26.6. klo 17.00 – 20.00

Ohjaajana kurssilla toimii luonto- ja ympäristöneuvoja Irene Jaakkola.

Kurssihinta 58€ (jäsenhinta 52,20€)

(Sisältää opetuksen, kaikki opetuksessa käytettävät aineet, välineet ja materiaalit. Lisäksi saat mukaasi 3 rasiallista valmista pihkasalvaa.)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

 

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilä, 21200 Raisio