Tekstuuria, jossa luovaan puunveistotekniikkaan on yhdistetty maalausta

Piirustus, maalaus ja luova puunveisto Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä

Kurssilla pääset tutustumaan luovan puunveiston tekniikoihin ja maailmaan. Pääset kehittämään omaa kuvallista ilmaisua valitsemillasi piirustus- ja maalaustekniikoilla ja yhdistämään näitä tekniikoita luovasti puunveistoon.  

Luovan puunveiston tekniikat ovat pohjimmiltaan perinteistä koristeveistoa ilman sidettä huonekalutyylisuuntiin tai huipputekniseen koristeveiston käsityötaitoon, joka on täynnä asetettuja sääntöjä ja määräyksiä. Luova puunveisto (NO RULES!) rohkaisee kekseliäisyyteen ja hauskanpitoon. Ajattelemme luovan puunveiston olevan tälle ajalle sopiva tyyli sekä ennen kaikkea tapa pitää suomalainen perinnetaito, puunveistäminen elossa.  Kurssi on suunnattu aikuisille ja yli 15 -vuotiaille nuorille.

 

Viikonloppukurssi 29. ja 30.6. klo 10-17

Kurssin opettajina Mikki Paajanen ja Markus Pakkala

Kurssin hinta 108 €, maksetaan paikan päällä ensimmäisenä kurssipäivänä. Vain korttimaksu mahdollinen.  

 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat.

Kurssimateriaalit (puutavara ja värit) voi ostaa suoraan opettajilta tai ottaa mukaan omia värejä ym. Materiaalimaksut arviolta 5–20€/osallistuja.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

  • Tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

 

Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä sijaitsee Erkkilän sillan kupeessa punatiilisessä PMK-talossa osoitteessa Peltokatu 16 C. Paikka sijaitsee hyvien bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä ja autoille on pysäköintipaikkoja talon radan puoleisella pysäköintialueella. 

Lisätietoja saat sähköpostitse napsa@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 560 6332. 

 

Osoite: Peltokatu 16 C, 33100 Tampere